Termeni si conditii

Conditii generale pentru utilizarea site-ului

APARTAMENTUL SRL si-a deschis site-ul www.mobila-apartamentul-pascani.ro pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu APARTAMENTUL SRL, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturi de autor
APARTAMENTUL SRL este detinatorul site-ului www.mobila-apartamentul-pascani.ro. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea APARTAMENTUL SRL sau a unor terti care au autorizat APARTAMENTUL SRL sa le utilizeze.
Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.
Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la APARTAMENTUL SRL, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii oferite de catre APARTAMENTUL SRL in Romania. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea APARTAMENTUL SRL.
APARTAMENTUL SRL isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la ofertele si pachetele de servicii prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea APARTAMENTUL SRL, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.mobila-apartamentul-pascani.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la APARTAMENTUL SRL. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.mobila-apartamentul-pascani.ro.
APARTAMENTUL SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.mobila-apartamentul-pascani.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, APARTAMENTUL SRL, afiliatii sai, membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.
Informatiile asupra produselor, serviciilor, modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de APARTAMENTUL SRL, de afiliatii sai ori de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.
Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa accesati site-ul nostru.

Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Actualizarea conditiilor generale

APARTAMENTUL SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.